26.07.2017
DÜNYA MUTFAĞI YEMEK TASARIMCILARIYLA HUMUS ATÖLYESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kırkayak Kültür Derneği ve Fransa Cricao Kültür Derneği tarafından Humus Atölyesi düzenlendi.
Fransa ve Venezuela'dan gelen Dünya Mutfağı yemek tasarımcılarının katılımıyla Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen humus sunum atölyesine, birçok yerli ve yabancı misafirlerimiz de katıldı.
''Mutfak için sınır yok” anlamındaki ''No Borders for food '' sloganıyla kültürel değişimi hedefleyen projede; Gaziantep'teki kültürel yiyecekler araştırılıyor ve belirlenen bir yemek üzerine Ünlü Dünya Mutfağı yemek tasarımcıları tarafından sunumlar hazırlandı.